top of page
Imgnry_Onboardingbox_Banner_v2.jpg

Specialister på kreativ och hållbar produktmedia. 

Efter att ha hjälpt företag att bygga starka varumärken i över 35 år har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet som hjälper våra kunder att på ett ansvarsfullt sätt göra strategiska inköp som stärker varumärket när de själva inte kan vara på plats. 

Onboardingbox för nya medarbetare

Vår lösning.

Vi hjälper företag att skapa skräddarsydda lösningar med produktkommunikation som bygger varumärkeslojalitet och yrkesstolthet. Genom våra tjänster och lösningar hjälper vi företag att både internt och externt sprida och stärka sina varumärken. 

 

Vi finns här för att assistera dig, vare sig det handlar om att välkomna nya medarbetare med en skräddarsydd onboardingbox, stärka teamandan på arbetsplatsen med nya profilkläder eller sprida ert varumärke på en mässa eller event.

ISO-certifierade.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 & 140001, det hjälper oss att överträffa våra kunders redan högt ställda förväntningar på oss som samarbetspartner.

Hållbarhet.

Genom nära samarbeten med våra kunder skapar vi hållbara och kreativa produkter och varumärkesbärare med så högt kundvärde som möjligt. Vårt mål är att maximera värdet på varje levererad produkt i förhållande till påverkan på omvärlden.

Ett axplock av våra kunder.

Senaste nytt.

Vill du ha hjälp med er produktmedia?

Tack för ditt meddelande!

Imgnry_Bomber.gif
bottom of page