top of page

Drinkware - Smarta varumärkesbärare

Visste du att drinkware-produkter behålls i snitt i 12 månader och i genomsnitt genererar 1400 intryck under sin livstid? Denna statistik visar på den enorma potentialen dessa produkter har för att stärka ditt varumärke. I detta inlägg utforskar vi varför drinkware är en av de mest effektiva produkterna som varumärkesbärare och hur de kan bidra till din marknadsföringsstrategi.

Långvarig synlighet och användbarhet

En av de största fördelarna med dessa produkter är deras användbarhet. Muggar och flaskor är föremål som används dagligen, vilket säkerställer att ditt varumärke förblir synligt för både användaren och omgivningen. Studier visar att användare behåller de loggade dryckesprodukterna i genomsnitt i 12 månader. Under denna period skapar varje produkt cirka 1400 intryck, vilket innebär att ditt varumärke exponeras för en bred publik under en längre tid.

Kostnadseffektiv marknadsföring

Som exempel kan vi ta en vattenflaska som kostar 250 kr.

Genererar flaskan 1400 intryck under sin livstid, blir kostnaden per visning endast cirka 0,18 kr.

Denna låga kostnad per intryck gör det möjligt för företag att maximera sin räckvidd och varumärkeskännedom utan att spränga marknadsföringsbudgeten.


Personalisering och varumärkeslojalitet

Drinkware-produkter erbjuder stora möjligheter till personalisering. Personliga dryckesprodukter fungerar som dagliga påminnelser om ditt varumärke och kan hjälpa till att bygga lojalitet bland dina kunder och medarbetare.


Populära drinkware-produkter.

  • Vattenflaskor: Perfekta till sportevenemang, arbetsvardagen konferenser och som företagsgåvor.

  • Termosmuggar: Idealiska för pendlande anställda och kunder som uppskattar en varm dryck på språng eller för en dag ute i naturen.

  • Termosflaskor: Precis som termosmuggen oerhört populär på utflykter både till skog och strand.
13 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page