Första arbetsdagen

Uppdaterat: apr 10

Minns du din första dag på jobbet?

Tänk dig in i situationen att du är ny på jobbet och det är din första dag. Vi minns alla första dagen på ett nytt jobb, man är förväntansfull, det ska bli roligt men man är också lite orolig över allt som är nytt.

Första intrycket när du öppnar dörren och möts av dina nya kollegor som hälsar dig välkommen. Här har vi som företag stora möjligheter att göra små saker som påverkar första intrycket väldigt positivt. Ett bra tips från oss är att ge varje nyanställd en "buddy". Det vill säga en kollega som finns där för lite extra stöd. Kanske man har frågor man inte vill ta direkt med chefen, man lär sig känna företaget betydligt snabbare med hjälp av en "buddy". För att göra första dagen till något man minns med glädje så har vi skapat fyra stycken startpaket. Tanken är att en fin låda ligger på personens arbetsplats. Lådan kan innehålla lite olika produkter men det som vi valt att lägga fokus på är det personliga. Varje låda packas varsamt med en personlig hälsning, utöver det så är produkterna märkta med både företagslogo och personens namn. Som arbetsgivare kanske man har andra dokument och information som man kan presentera tillsammans med detta.


Vilket trevligt sätt att börja första arbetsdagen på!

Employerbrandingpaket Baltimore

En modern och stilren datorväska i vattenavvisande material med god förvaring och termosflaska i rostfritt stål. Håller dryck kall upp till 18 timmar och varm upp till 6 timmar.


Vill man krydda till paketet lite extra väljer man till weekendbagen ur samma väskserie.


Pris för paketen är 740:-/st respektive 1300:-/st, i priserna ingår företagslogo på flaska och väska, samt namn på väska.


Paketen kommer förpackade i presentkartong, ett färdigskrivet hälsningskort ingår, alternativt ett tomt kort där ni själva kan skriva en liten rad. Vill ni specialanpassa kortet tillkommer en startkostnad på 600:-.Employerbrandingpaket Clifton

Datorväska i stentvättad canvas med vadderad insida som skyddar din dator från stötar. Insidan fördelad i två fack för datorer, surfplattor och dokument. Termosflaska i rostfritt stål. Håller dryck kall upp till 18 timmar och varm upp till 6 timmar.


Vill man krydda till paketet lite extra väljer man till weekendbagen ur samma väskserie.


Pris för paketen är 700:-/st respektive 1240:-/st, i priserna ingår företagslogo på flaska och väska, samt namn på väska.


Paketen kommer förpackade i presentkartong, ett färdigskrivet hälsningskort ingår, alternativt ett tomt kort där ni själva kan skriva en liten rad. Vill ni specialanpassa kortet tillkommer en startkostnad på 600:-.77 visningar

Senaste inlägg

Visa alla