Egen webbshop

Uppdaterat: apr 10

Z-Profil Webbshopslösning

Fler och fler av våra kunder väljer vår webbshopslösning för att strukturera sina inköp, möjliggöra bättre sortimentsöversikt, få en bättre kostnadskontroll och på ett smidigt sätt underlätta sina beställningsflöden.


En webbshop från Z-Profil är egentligen som vilken typisk butik som helst på nätet, med skillnaden att alla produkter är unikt framtagna och designade med ert företags logotyper och färger.


Varför denna lösning?

Med er egna webbshop kommer hela organisationen åt sortimentet, dygnet runt, varje dag. Självklart med möjlighet att begränsa vem som har rätt att handla och för hur mycket. Med full koll på sortimentet med ett lager som uppdateras i realtid kan vi se till att planera inköpen för att göra det mer kostnadseffektivt, samtidigt som ni på ett smidigt sätt får en bra översikt inom er organisation över erat befintliga lager, oavsett var i världen ni sitter för stunden.


Vill ni dessutom ha möjlighet att sälja hela eller delar av ert sortiment till privatpersoner så löser vi detta enkelt genom att tillämpa Klarna Checkout och hemfrakt på er sida. Perfekt om man till exempel vill erbjuda personal att köpa träningskläder med er företagslogo.


I er butik finns möjlighet att både inneha sortiment som lagerförs hos oss och sortiment som vi själva lägger på beställning direkt hos underleverantör och därpå skickas till er med kort varsel.


Full Service Concept

Vi ser till att lösa hela processen åt er när det gäller webbshoppen. Allt ifrån att sätta upp och driva butiken med responsiv design, fotografera lagerförda produkter, plock, pack och transportbokningar samt påminnelser när lagerlagda produkter börjar nå låga volymantal och det börjar bli dags att fylla på.


Urval av funktioner och finesser:

  • Automatiskt lagersaldo

  • Betallösningar

  • Behörighetsstyrning

  • Orderhistorik

  • Rapporter & Statistik

  • On Demand-tjänster

Kontakta oss för mer information om hur vi kan starta upp er webshop!

52 visningar

Senaste inlägg

Visa alla