Julen närmar sig!

Ja. Vi vet. Det känns långt bort, men faktum är att julen alldeles snart är här och med ett år som detta med enorm containerbrist i hela världen börjar det faktiskt vara aktuellt att se över detta redan nu.


Kom även ihåg att det i år finns möjlighet för er som arbetsgivare att ge skattefria gåvor till era medarbetare upp till 2500kr. God möjlighet att visa dina medarbetare en extra uppskattning!


Här har vi samlat årets favoriter bland våra julgåvor.

För samtliga gåvokit ingår gåvoförpackning och ett eget hälsningskort där ni får möjlighet att sända era anställda en hälsning, något som utöver den fina gåvan ni väljer verkligen hjälper till att förstärka upplevelsen av gåvan.


Kit Outdoor

Stekpanna för dagar ute i vildmarken som fungerar lika bra på öppen eld som på grill tillsammans med en mattermos i rostfritt stål med en medföljande träsked/gaffel. Ett kit för den som gärna tar vara på en ledig dag ute i naturen!

Paketet kommer packat och klart för att delas ut.

Pris vid 100st 499:-

Kit Helgkväll

Gåvokit bestående av en rund skärbräda, tillverkad av FSC-certifierad teak tillsammans med tre ostknivar förpackade i exklusiv presentkartong. Perfekt för en trevlig kväll tillsammans med vännerna!

Paketet kommer packat och klart för att delas ut.

Pris vid 100st 649:-

Kit Hemmamys

En stilren jaquardvävd pläd som med säkerhet kommer pryda de flesta hem tillsammans med ett exklusivt fia med knuff-spel. Samla vänner eller familj i soffan, nu blir det spelkväll!

Paketet kommer packat och klart för att delas ut.

Pris vid 100st 519:-

Gåvokort

En gåva med mer eller mindre obegränsade valmöjligheter. Det fysiska kortet kan designas helt enligt era önskemål och när mottagaren ska göra sina produktval finns möjlighet att sända personalen en egen videohälsning.

Går att välja i belopp från 250:- och uppåt.

Vid beställning över 100st ingår egen design av korten samt möjlighet till videohälsning.

Vill du själv hellre ge dig ut på jakt efter en gåva som skulle kunna tänkas passa er? Kolla in vårat julmagasin genom att klicka HÄR!


333 visningar

Senaste inlägg

Visa alla