top of page

Ny säljande projektledare på Z-Profil


Z-Profil fortsätter att rusta för framtiden för att möta den ökande efterfrågan från kunderna som ökat i och med de stora industrisatsningarna i norra Sverige och finns nu både i Umeå och Skellefteå.


Alex Olofsson anställs som säljande projektledare och kommer att utgå från Skellefteå där vi kommer att förstärka med flera funktioner inom kort, säger Jörgen Wikström VD på Z-Profil.Alex är född och uppväxt i Skellefteå och har periodvis jobbat utomlands inom den alpina skidbranschen men kommer nu senast från Norrlands Bil där han jobbat som Teamledare.


Alex blir ett fantastiskt tillskott till det lag vi håller på att bygga och har genom tidigare arbetslivserfarenheter fått arbeta kreativt för att lösa kundernas problem, vilket självklart kommer vara till gagn för både oss och våra kunder i hans nya yrkesroll hos oss, säger Gustav Boström platschef på Z-Profil Skellefteå.


Z-Profil fortsätter expandera och har sedan sammanslagningen och förvärvet i Skellefteå i början 2021 och kommer anställa fler under hösten 2021.


Vi har vuxit oss ännu starka i synnerhet mot industrin och större företag där vi idag driver en av branschens största och mest omfattande helhetslösningar inom produktmedia, där vi samtidigt utvecklat nya lösningar och affärsmodeller som kommer ge lönsamhet till våra kunder, säger Jörgen Wikström VD för koncernen Z-Profil AB

446 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page