top of page

Sommargåvor

Uppdaterat: 15 maj

Med sommaren runt hörnet är det dags att se över personalgåvorna.

Vi har satt ihop en rad olika sommargåvor anpassade för alla olika aktiviteter. Oavsett om det är en avslappnad grillkväll med familjen eller en dag på stranden med vännerna som väntar finns det något för alla i våra sommarpaket.


Lilla Rosa - Gåvokit

En trevlig liten påse som förutom att smaka gott gör gott.

Förutom allt gott du hittar här i så medföljer också ett armband från Ung Cancer och därmed stöttar du deras viktiga arbete med att hjälpa unga vuxna som drabbas av cancer.

Innehåller: -1st Ros chips från Sal de Ibiza 45gram, 1st flaska mousserande smultrondryck 33cl, 1st armband från Ung Cancer och 1st naturfärgad påse med handtag och fönster.

Pris vid +50st 249:-/st

Soundboom - Vattentät Högtalare

Kraftfull 6W trådlös högtalare tillverkad av RCS-certifierad återvunnen ABS och PET. Högtalaren är IPX 4 vattentät och passar perfekt för utomhusaktiviteter. Högtalaren har ett 1.200 mAh batteri som ger en speltid på upp till 6 timmar och BT 5.0 för smidig anslutning och klart ljud med en räckvidd på upp till 10 meter.

Levereras i FSC-certifierad gåvoförpackning.

Pris vid +50st 485:-/st inkl. lasergraverad logo

Muge Number Game - Mölkky

Roligt & taktiskt kastspel i trä där spelarna ska kasta en kastpinne mot de 12 käglorna.

Första spelaren att nå exakt 50 poäng vinner. Det är inte tillåtet att överskrida 50 poäng. Efter varje kast ställs käglorna upp på den position där de fallit.

Setet innehåller 12 numrerade käglor och en kastpinne, allt tillverkat i furu. Förvaringspåse i canvas samt spelregler medföljer.

Pris vid +50st 319:-/st inkl. lasergravyr på kastpinne

Valmer - Badlakan

En lyxig strandhandduk i bomull med tofsar på kortsidorna för dagar på stranden eller vid poolen. Våra badlakan är tillverkade av 100 % ekologiskt odlad bomull och har en tjocklek på 450 g/m2. Certfierat enligt GOTS.

Pris vid +50st 350:-/st

Paket - Sommardagen

Ett kit bestående av en praktisk kylväska i 50% återvunnen PET med detaljer i konstläder med kardborre på baksidan av väskan för att fästa väskan på cykelstyret och två fina vattenflaskor i BPA-fri tritan.


Paketet packas i en fin presentkartong tillsammans med ett hälsningskort i A5-storlek där ni självklart får möjlighet att välja er egna hälsning.

Pris vid +50st 419:-/st

Gåvokort - Flexible

Med gåvokort Flexible by Vinga Home väljer mottagaren fritt under hela vårt breda sortiment på ca 1500 artiklar där alla kan hitta just sin gåva. Mottagaren kan även lägga till valfri summa för att få något som kostar mer. Som givare bestämmer du fritt värde på gåvan, från 160kr. Önskar ni ett egendesignat kort eller en egen hälsning på hemsidan så löser vi det.

Frakt tillkommer på 79kr per kort, frakten avser leverans av utvald gåva.

Handduk - Specialdesign

Specialdesignad handduk tillverkad av 50% bomull, 20% polyester & 30% rPet.

Framsidan i polyester/rPet digitaltrycks helt era önskemål med baksidan i bomull. Designa precis som ni önskar! Oavsett om ni är ute efter en enfärgad handduk med logo, en bild eller ett mönster så är allt möjligt.

Finns i storlekarna 70x140 cm & 100x180 cm. 350 gsm. Prisexempel: 190:-/st inkl. paketering med sleeve i egen design.


124 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Glacial

bottom of page