Sommargåvor

Uppdaterat: apr 10Snart närmar sig värme och sol, bad på stränder och mysiga sommarnätter. Se till att premiera personalen med en trevlig gåva i tecken på uppskattning. I år ser vi tydliga trender på både outdoor, friskvård utöver de klassiska bad, sol & grill-teman som i normala fall är det som lockar mest bland våra kunder.

Nedan kommer ett par tips ifrån oss på Z-Profil på gåvor som verkligen kommer uppskattas.Sommarpaket Strand

Ett trevligt sommarpaket för en dag på stranden!

Innehåller en stilren strandväska tillverkad av 50% återvunnet material från pet-flaskor packad med ett fint velourbadlakan tillverkat i 100% ekologiskt odlad bomull och en badtermometer, ett tydligt tecken på att sommaren är här.


Paketet kommer packat och klart.

Pris är 435:-/set vid 100st.


Sommarpaket Friluftsliv

Ett paket för er som helst spenderar sommardagarna på utflykt.

Paketet innehåller en rejäl och rymlig kylryggsäck med många fack. I denna packar vi en termosflaska som håller vatten iskallt upp till 18 timmar och varma drycker varma upp till 6 timmar och en grillpinne med teleskopiskt skaft.


Paketet kommer packat och klart.

Pris är 455:-/set vid 100st.


Sommarpaket Grill

Ett paket för er som helst spenderar somrarna vid grillen.

Innehåller en grillkorg med praktiskt avtagbart handtag och två rejäla grillverktyg med trähandtag och läderremmar för upphängning.


Vill man krydda till paketet lite extra går det utmärkt att komplettera med Spice Rub 3-pack, tre plåtburkar med tre olika kryddblandningar, chilli/lime, cajunblandning och mango/habanero.


Pris är 360:-/set vid 100st.

Önskas även Spice Rub 3-pack tillkommer 145:-/set.

Sampackning av gåvorna i återvunnen kasse är även det ett möjligt tillval för 25:-/set.


Sommarpaket Gåvokort

Ett paket för er som inte riktigt vet vilken gåva som passar just er personal bäst.

Paketet innehåller en stilren kylväska tillverkad av 50% återvunna material från petflaskor, packad med 4 st läskande drycker och ett gåvokort. Kortet väljer du själv vilket belopp du vill ladda med (från 150:-) och mottagaren av korten får då själv möjlighet att välja vilken produkt de önskar, och om de vill så finns även möjlighet att själv lägga till pengar för att köpa något som överstiger gåvokortets värde.


Pris är 199:-/set vid 100st exkl. gåvokortet.

Minimumbelopp på kortet är 150:-/st och frakt tillkommer med 75:-/st

Sortimentet för gåvokortet hittar du här.
296 visningar

Senaste inlägg

Visa alla