top of page

Sommarpaket

Uppdaterat: 2 maj 2022

Det börjar närma sig sommar!


Till årets sommarpaket har vi hämtat inspiration från tillfällen att umgås. Från sena grillkvällar, dagar på stranden, picknick på klipporna till dagsaktivitet med familjen. Helt enkelt något för sommarens alla dagar och tillfällen.


Paket - Sommardagen

Ett kit bestående av en praktisk kylväska i 50% återvunnen PET med detaljer i konstläder med kardborre på baksidan av väskan för att fästa väskan på cykelstyret och två fina vattenflaskor i BPA-fri tritan.


Paketet packas i en fin presentkartong tillsammans med ett hälsningskort i A5-storlek där ni självklart får möjlighet att välja er egna hälsning.


Pris vid +50st 365:-/st

Paket - Stranden

Ett kit bestående av en stilren strandväska tillverkad av 50% återvunnet material från PET-flaskor. Väskan är rymlig med smarta fack, detta i form av mindre fack på insidan med dragkedja för värdesaker och tre mindre fack på utsidan för enkel tillgänglighet.


I paketet finner du också ett hamam-badlakan i 70% återvunnen bomull med fantastisk absorberingsförmåga och ett mini-boccia för roliga stunder tillsammans med med nära och kära.


Paketet packas i en fin presentkartong tillsammans med ett hälsningskort i A5-storlek där ni självklart får möjlighet att välja er egna hälsning.


Pris vid +50st: 499:-/st


Paket - Grillen

Stilrent och klassiskt förkläde i tjock bomullscanvas med diskreta detaljer i veganläder som bara blir finare med tiden tillsammans med en BBQ-box i tre delar. Förklädet broderas med er önskade logo.


Paketet packas i en egendesignad box, helt i er egna design! Utöver detta ingår även ett hälsningskort i A5-storlek där ni självklart får möjlighet att välja er egna hälsning.


Pris vid +50st: 589:-/st


Paket - Sommarleken

Lyxigt frescobol set för stranden, parken eller på semestern. Tillverkat av rejält furu blandat med Sapele-trä vilket gör att trämönstret kan vara olika per racket. 2 bollar av hög kvalitet medföljer. Båda racken lasergraveras med er önskade logo.


Bomullsfodral medföljer så att du enkelt kan bära med dig setet.


Packas i gåvoförpackning.


Pris vid 50+st: 439:-/st


239 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Twoday

bottom of page