top of page

Sommargåvor

Med sommaren runt hörnet är det dags att se över personalgåvor för att visa uppskattning till medarbetarna.☀️


För att göra det enklare för dig har vi satt ihop ett par färdiga sommarpaket.

Om önskat hjälper vi också till med att logga upp produkterna, packa ihop i schyssta gåvoförpackningar och lägger med ert personligt anpassade hälsningskort.


Packat och klart, redo för att önska kollegorna en trevlig sommar helt enkelt.


Sommarpaket | One

Rymlig kylkorg med lock i melerad bomull med detaljer i konstläder och en lyxig strandhandduk i bomull med en stolsficka på kortsidan. Fäst handduken över solstolen och den håller sig på plats. Tillverkad av 100% ekologisk bomull, 450 g/m2.


Pris vid 50st: 710:-/st

Produkterna finns i flera färger.


 

Sommarpaket | Two

Sportbag tillverkad i nubuck-PU vilket ger väskan vattenavvisande egenskaper. Perfekt till både gymmet eller en kortare weekendresa ihop med en en vattenflaska i BPA-fri tritanplast som passar de flesta mugghållare.


Pris vid 50st: 447:-/st

Produkterna finns i flera färger.


 

Sommarpaket | Three

Trendig kylryggsäck tillverkad av bomull och rPet med detaljer i konstläder. Praktisk till både utflykter i skogen och dagar på stranden ihop med en termosflaska som håller din varma dryck varm och din kalla dryck kall.


Pris vid 50st: 561:-/st

Produkterna finns i flera färger.



 

Sommarpaket | Four

Picknickfilt av mjuk fleece med detaljer av bomullscanvas och konstläder. Fleecematerialet är tillverkat av 100% GRS-certifierad rPet. Kommer tillsammans med en vattenflaska tillverkad av RCS-certifierat återvunnen PET.


Pris vid 50st: 525:-/st

Produkterna finns i flera färger.



 

Sommarpaket | Five

Kraftig canvaskasse tillverkad av 70% återvunnen bomull och 30% återvunnen polyester tillsammans med en lyxig strandhandduk för dagar på stranden eller vid poolen, tillverkad av 100% ekologisk bomull.


Pris vid 50st: 468:-/st

Produkterna finns i flera färger.



 

Sommarpaket | Six

Ett kit innehållande en kylväska som rymmer två vinflaskor eller 1.5L PET-flaskor, utrustad med både bärhandtag och justerbar axelrem. Paketet packas med fyra picknickglas i akrylplast som tål det mesta. Oavsett om det vankas bubbel på altanen eller saft på picknicken.


Pris vid 50st: 399:-/st

Produkterna finns i flera färger.


 

Gåvokort Flexible Summer

Med Flexible väljer mottagaren fritt ur hela vårt breda sortiment där alla kan hitta just sin gåva. Mottagaren kan spara pengar för flera köp eller lägga till valfritt belopp för att få något av större värde. Totalt finns ca 1500 valbara artiklar.


Som givare bestämmer du fritt värde på gåvan, från 160 kronor.




 

Vill du komma i kontakt med oss för att beställa årets sommargåva eller är du på jakt efter någon produkt du inte hittar här? Hör av dig!

62 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

GRIT

bottom of page