top of page

Vår lösning.

Vi är specialister på kreativ och hållbar produktmedia.

Vi hjälper företag att skapa skräddarsydda lösningar med produktkommunikation som bygger varumärkeslojalitet och yrkesstolthet.

Genom våra lösningar skapar du som kund full kontroll över hur ert varumärke exponeras och med vår hjälp att planera inköpen så ser vi till att du som kund får så mycket som möjligt för pengarna.

Vårt arbetssätt och våra tjänster ger bästa effekt och lönsamhet till stora och mellanstora företag och organisationer som prioriterar hållbar utveckling och vill utveckla en stark varumärkesstolthet både internt och externt.  

Giveawaybox profilprodukter

Webbshop.

Med våra smidiga e-handel hjälper vi er att spara tid, pengar och utrymme.

Fler och fler av våra kunder väljer vår webbshopslösning för att skapa tydligare sortimentsöversikt, få en bättre kostnadskontroll och på ett smidigt sätt underlätta organisationens inköp.

En webbshop från oss ser egentligen ut som vilken e-handel som helst, men med skillnaden att alla produkter är designade och profilerade efter ert företags önskemål och följer era grafiska riktlinjer.

Medarbetare hos er loggar in på sidan och beställer hem önskade antal produkter från sortimentet som vi lagerför åt er och skickar sedan ut till valfri leveransadress.

Vår logistikavdelning hanterar årligen tusentals beställningar med leveranser över hela världen.

Urval av funktioner och finesser med vår lösning:

  • Automatiskt lagersaldo

  • Behörighetsstyrning

  • Orderhistorik

  • Rapporter & Statistik

  • Presentkort

  • Global logistik

Specialdesignade profilkläder Norrmejerier
Nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa er?
Specialdesignat koncept till Norrmejerier.

Ledarskap - Kunskap - Trygghet - Engagemang

När du arbetar med oss arbetar du med ett team.

När vi inleder ett samarbete så är kundkännedom av högsta vikt, i detta skede vill vi veta så mycket som möjligt om er och era utmaningar, detta för att föreslå bästa möjliga lösning för er. Därefter sätter vi internt ihop ett team som hjälper er att skapa en lösning som passar er och era behov. 

Nedan kan du se ett axplock av produkter som våra befintliga samarbeten utmynnat i.

bottom of page