top of page

Stadsmissionen

Någon kan inte göra allt men alla kan göra något.

Z-Profil inleder samarbete med Skellefteå Stadsmission.


För oss på Z-Profil ligger samhällsengagemang varmt om hjärtat. Vi vill vara en del av kedjan att värna om de som behöver det och särskilt nu i juletider. Därför har vi i samband med att vi bytt lokaler i Skellefteå valt att skänka en stor mängd klädesplagg till Skellefteå Stadsmission.


– Lokalerna vi flyttar till är mer anpassade för den nya tidens affärer där allt sker mer digitalt därför har vi inte riktigt rum för alla kläder som vi har. Istället för att kanske rea ut dom, skicka tillbaka plaggen eller slänga dom ville vi hellre att de ska komma till rätt och göra någon annan lycklig. Någon kan inte göra allt men alla kan göra något, säger Marlena Eriksson, kontorschef för Z-Profil i Skellefteå.


– Det känns ju bra i både hjärtat och magen, att man får göra skillnad och hjälpa till. Sen hoppas vi såklart att fler företag eller samarbetspartners kan göra samma sak och att det här kan uppmuntra andra, säger Katarina Haraldsson, kontorschef för Z-Profil i Umeå


Stadsmissionen hjälper i det tysta till för att skapa en gemenskap för personer som inte alltid har det lätt. Vill du också hjälpa till? Ta kontakt med Skellefteå Stadsmission eller liknande organisation på din lokalort.

info@skellefteastadsmission.se
27 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page